Arabian Nights

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter4
  • Hjul5
  • Gevinstlinier10
  • Utbetaling96%
  • TypeVideo/Progressive
Spill Nå
på Vera John

Denne videoautomaten er av de mest populære blant norske spillere, og mange har hatt suksess med Arabian Nights. Utviklet av NetEntertainment er du sikret god underholdning og sikkert spill. To jackpotter, derav en progressiv jackpot gjør dette til en av de mest spilte video-slots blant nordmenn. Sett selv i gang hjulene inspirert av orientalsk mystikk.

Hvordan spille Arabian Nights

For å vinne i Arabian Nights må du få mellom to og fem symboler på en eller flere innsatsliner som du har satset på. Symbolene med største gevinster er sko, hatt, kniv, telt og kamel. Se også etter jokeren som er Arabian Nights figuren. Får du fire av denne mannen på rad, vinner du 2,500 mynter.

Du kan selv velge å stoppe hjulene ved å trykke på «spinn button» eller la dem spinne selv til de stopper. Stopper du dem selv kan det gi den en fordel dersom du vet å stoppe på riktig sted og vinner dermed de store gevinstene.
Som sagt vinner du når du får flere av symbolene på rad. Naturligvis må dette være på radene der du har satset. Satser du maksinnsats slipper du å tenke på dette og alle linjer gjelder som vinnerlinjer. Unntaket til denne regelen er scatter wins som kommer når scatter symbolen dukker opp. Det vil hjelpe deg uavhengig av hvor det stopper.

Arabian Nights Jackpot

Det finnes to forskjellige jackpotter i Arabian Nights. En på 10,000 mynter for hver innsatslinje. Denne kvalifiserer du deg til ved å satse maksinnsats-10 mynter per spinn. Den andre jackpotten er en progressiv jackpot som øker hver gang noen spiller Arabian Nights. Denne kan du vinne dersom du har satset maksinnsats og du får fem av den arabiske mannen (jokeren) på rad. Den progressive jackpotten kan fort bli veldig stor.

Spesielle funksjoner
To jackpotter, scattersymbol som øker vinnersjansene dine samt mange forskjellige vinnerkombinasjoner gjør denne automaten så populær. Du kan få spillet til å spinne hjulene selv ved å trykke på autoplay-knappen. Du velger selv hvor mange spill, hvilken myntenhet du vil spille for og diverse andre innstillinger. Da kan du ta Arabian Nights vinne for deg mens du spiller på andre spilleautomater.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.