Fistcuffs

Fistcuffs spilleautomat, signert av Net Entertainment, tar spilleren tilbake til bokseringen tidlig på 1900-tallet, da boksing var for gentlemen. I bakgrunnen av spillet hører du heiende publikum og hver gang du setter i gang et nytt spinn slår klokka. Med gratis re-spin etter en boksekamp og 100, 000 mynter kan dette bli en spennende match i bokseringen.

Slik fungerer spillet

Fistcuffs slots er en 5-hjuls spilleautomat med 10 linjer. Symbolene er boksehansker, stoler, trofeer og bjeller Når du vinner, vinner du begge veier, som gjør at det i virkeligheten er 20 gevinstlinjer.

Spilleautomaten fungerer som en hvilken som helst spilleautomat der du spinner hjulene. Du kan selv velge å satse max bet som gjør at du har høyest sjanse til å vinne mest mulig, siden du satser mest mulig.

Dette er en enkel spilleautomat uten så alt for mye underholdning eller bonuser. De bonusene som er å finne i denne spilleautomaten er listet nedenfor.

Fistcuffs bonus

Det er to wild cards, eller jokere om du vil, i denne spilleautomaten, og det er de to bokserne. Når de begge dukker opp slår den ene til den andre for å skape flere wild symbol. Dette setter i gang et free spin.

Du kan spille Fitscuffs spilleautomat gratis hos dit NetEnt nettcasino. Dersom du føler at det er verdt å satse på, velger du å spille med egne penger.

Andre spesielle funksjoner

Diagonal Wild symbol: Bokseren med bart er jokeren som dukker opp på hjul 2 og 4. Dette symbolet kan ta plassen til alle andre symboler for størst mulig gevinst.

Rett Wild symbol: Den skallede bokseren er den rette jokeren. Han dukker kun opp i det tredje hjulet og kan også ta plassen til alle de andre symbolene.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.