Mega Moolah

  • Drevet AvMicrogaming Logo
  • Karakter4
  • Hjul5
  • Gevinstlinier25
  • Utbetaling95%
  • TypeJackpot slots
Mega Moolah Screenshot
Spill Nå
på Betsafe

Mega Moolah er den første av Microgaming sine spill med flere progressive jackpotter, og det er denne spilleautomaten som har gjort programvareleverandøren markedsledende. Utseendemessig ser dette ut som en klassisk spilleautomat med ok design, men bonusspillet garanterer en av fire progressive jackpotter, og det er en unik mulighet!

Hvordan spille Mega Moolah

Mega Moolah er en spilleautomat med fem hjul og 25 vinnerlinjer. Du kan satse opp til 125 mynter per spinn og myntstørrelsene varierer mellom 0,01-0,05. Dersom du vil satse maksimum kan du velge det alternativet ved et enkelt tastetrykk.

I det ordinære spillet kan du vinne opptil 75,000 mynter med ordinære symboler, og opptil 225,000 mynter dersom du medregner scattersymboler og wild cards.

Scatter, free spin og Wild Card

Scatter: En vill ape er scatter symbolet i den progressive spilleautomaten Mega Moolah, og apekatten kan dukke opp hvor som helst for å fullføre en scatter vinnerlinje, så lenge to eller flere dukker opp. Dukker tre aper opp settes Mega Moolah Free Spin bonusspill i gang.

Free Spin bonusspill: Når tre eller flere scattersymboler dukker opp i spillet, uansett hvor, settes det i gang 15 gratis spinn. Alle gevinster triples i bonusspillet. Dukker det opp tre nye aper i bonusspillet, får du 15 nye frispinns i tillegg til spinnene du har igjen.

Wild Card: Løven er wild card i Mega Moolah. Med dette er ingen ordinær joker da den også fungerer som en multiplikator til gevinsten din. Alle gevinster du vinner med løven dobles. Du kan også skape en vinnerlinje med flere jokere i en gevinstlinje.

Mega Moolah Progressive Jackpot bonusspill

Du kan vinne en av fire progressive jackpottene i dette bonusspillet, som settes i gang på tilfeldige tidspunkter. Øverst i spillet har du alltid fullstendig oversikt over hvor store de forskjellige progressive jackpottene er. Når bonusspillet plutselig settes i gang blir du tatt med inn i et nytt rom der du ser et spinnende hjul med fotspor av forskjellige dyr. Hvert dyr representerer en av de fire progressive jackpotene: Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major JackpotCopyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.