Hall of Gods

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter4
  • Hjul5
  • Gevinstlinier20
  • Utbetaling97%
  • TypeKlassisk
Spill Nå
på Betsafe Casino

NetEntertainment sin videoautomat Hall of Gods er inspirert av norrøn mytologi med Thors hammer og andre tradisjonelle figurer som Odin og Idun. Med overraskelser i form av Midgarsormen og ravnene Hugin og Munin samt tre progressive jackpotter og bonusspill, kan du vente deg et spennende spill.

Hvordan spille Hall of Gods

Med et vikingskip som bakteppe spiller du på fem hjul med 20 gevinstlinjer. Hjulene spinner som vanlig i en spilleautomat, og du kan satse på fem forskjellige innsatsnivåer. Maks innsats er €50 som tilsvarer ca. 350 kroner.

Du kan naturligvis la automaten spinne selv på autospinn og selv velge hvor mange ganger du vil at den skal spinne. Du kan når som helst stoppe den.

Hall of Gods Jackpot

Spilleautomaten har tre forskjellige jackpots; Mini Jackpot, Midi Jackpot og Mega Jackpot. De to største er på mange millioner kroner, og som alle progressive jackpoter vokser de kontinuerlig siden en viss del av innsatsen til alle spillere går til å øke gevinstene.

Du vinner jackpotten i bonusspillet. For å komme dit må du få tre av Thors hammer på rad, og du blir tatt med til et bonusspill inne i selve spillet. I dette nye vinduet som åpner seg finner du 15 skjold. Med hammeren slår du på skjoldene for å se hvilken gevinst du vinner. Får du tre jackpot symboler av samme slag (mini, midi eller mega jackpot) vinner du. Dersom du ikke stikker av med en jackpot vil du aldri gå tomhendt fra bonusspillet, du vil alltid vinne.

Spesielle funksjoner og symboler

Midgardsormen: Dette symbolet er wild symbolet i Hall of Gods. Den fungerer akkurat som en joker som betyr at den kan være akkurat det symbolet du trenger for å få den høyeste gevinsten mulig. Får du wild symbolet i 2.,3. eller 4. hjul vil hele hjulet utvide seg og fungere som en jokerhjul slik at du har størst sjanse til å vinne. Husk at her, som hos alle spilleautomater, vil du vinne høyere gevinster jo mer du satser. Det gjelder også jackpot.

Ravnene Hugin og Munin:  De tradisjonelle ravnene i Norrøn mytologi er scattersymbolet i Halls of Gods. Det betyr at du kan vinne en gevinstlinje tross for at scattersymbolet ikke er på linje. Det er «scattered», som betyr spredt, utover spillet.

Får du tre eller flere scattere får du free spins. 3 ravner gir 10 gratisspinn, 4 ravner gir 15 og 5 scattersymboler gir 20 freespinns. I free spin modus ganges alle gevinster med 3 som gjør at du lett vinner ekstra mye.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.