Starburst

  • Drevet AvNetEnt Logo
  • Karakter5
  • Hjul5
  • Gevinstlinier10
  • Utbetaling96%
  • TypeVideo automater
Starburst Screenshot
Spill Nå
på Vera John

Starburst tar deg til stjernehimmelen i spinnende fart, der du omringes av stjerner i alle mulige farger og et dryss av gevinster. Dette er en av Net Entertainments mest populære spilleautomater, og mange nettcasinoer deler ut gratis spinn på Starburst til sine spillere.

Slik fungerer spillet

Starburst er en videoautomat med tre rader, fem hjul og 10 innsatslinjer. Myntstørrelsen har 7 forskjellige muligheter. Som alle spilleautomater fra NetEnt kan du spille denne direkte i nettleseren. Selve spilleautomaten er nokså enkelt i den forstand at den spinner som en klassisk automat ved at du trykker på spinn-knappen. Det er mulighet til å spille på autoplay slik at den spinner på egenhånd. Du kan også velge «max bet» dersom du vil satse så mye som mulig for å vinne så stort som mulig.

Maks gevinsten er på 50,000 mynter, og den teoretiske tilbakebetalingen er på hele 96,1 %!

Starburst bonusrunde

En av de unike egenskapene til Starburst er at du vinner to veier når du vinner på en eller flere innsatslinjer. Det vil si at du vinner både fra venstre til høyre, og høyre til venstre slik at du vinner dobbelt så store gevinster.

Du får bonusrunder i Starburst uavhengig av størrelsen på innsatsen din, men du vinner da kun der du har satset under gratisrunden. Bonusen får du opptil tre ganger. Men hvordan får du bonusrunden i Starburst?

Wild Card

Jokeren, som det heter på norsk, er en stor stjerne som skinner i alle fargene de andre stjernene på brettet har. Dette wild cardet utvider seg og dekker hele hjulet der det dukker opp. Du finner stjernen i hjul 2,3 og 4. Det er Starburst joker som gir deg opptil tre gratis spinn.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.