supernudge6000

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter4
  • Hjul3
  • Gevinstlinier5
  • Utbetaling97%
  • TypeKlassisk
Spill Nå
på Betsson Casino

Spilautomaten Super Nudge 6000 er basert på den gode gamle klassikeren Old Timer, som tidligere var å finne i Norge. Men den tid er forbi, spilautomatene er forbudt, og hvis du vil spille Super Nudge 600 kan du gjøre den på Internett der spilautomaten er å finne i en virtuell utgave.

Om Super Nudge 6000

Spille er delt inn i to nivåer. Du kan satse fra 0,10 til 1 EUR i det nederste spillet, og i det øverste toppspillet kan du satse opp til 60 mynter. Det øverste spillet kalles supermetermodus. Du kan spille på inn til 5 linje, på 2 ulike nivåer.
Hvis du velger å satse maksimum innsatsen på 10 mynter og du får tre dollartegn vil du få hele 600 mynter.
Hvis du synes spillet går litt sakte kan du velge hurtigmodus, som er en funksjon som får spillet til å gå mye raskere.

Mastery Win

Hvis du satser tre kroner i toppspillet, supermetermodus, vil du få ”Mastery Win” som er på 300 til 600 mynter. Den høyeste gevinsten som er mulig å oppnå her er på fantastiske 11960 mynter.

Super Nudge-funksjonen

I supermetermodus kan du få Nudge, som er den funksjonen som gjør denne spilautomaten ekstra spennende. Hvis du satser 20 mynter vil du få 1 nudge, hvis du satser 40 mynter vil du få to nudge og hvis du satser 60 mynter får du hele 3 nudge.  At du har et nudge å bruke betyr rett og slett at maskinen automatisk flytter ett hjul av gang opptil maksimalt tre hopp på linjen for å finne, eller forbedre,  en vinnerkombinasjon etter at hjulene har stoppet. Det er derfor ingen dum ide å satse 60 mynter, ettersom dette øker vinnersjansene og utbetalingene dramatisk.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.