Jackpot6000

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter5
  • Hjul3
  • Gevinstlinier5
  • Utbetaling99%
  • TypeKlassisk
Spill Nå
på Betsafe Casino

Jackpot 6000 er en forbedret utgave av Jackpot 2000 som tidligere var å finne i ”over alt” i Norge. Etter at forbudet mot spilleautomater kom er så godt som alle de norske spilautomatene å finne på nettet i en virtuell utgave. Jackpot 6000 er blitt en av de aller mest populære spilautomatene som tilbys på Internett. Mye av grunnen til det er nok at denne automaten kombinerer mange av ingrediensene som gjør en spilleautomat spennende og morsom å spille på. Når du spiller Jackpot 6000 vil det garantert bli mye moro underveis, uansett om du vinner eller ikke. Effektene og grafikken, lyden og bildene er av høy kvalitet, men det som trekker så mange spillere til denne spileautomaten er nok likevel spenningen og de gode vinnersjansene, samt en god dose nostalgi.

Spill på Jackpot 6000 gratis her!

Slik fungerer spillet

Det er veldig enkelt å spille på Jackpot 6000! Denne sautomaten kan du spille rett i nettleseren uten at noen form for nedlasting er nødvendig. Jackpot 6000 har 3 hjul og 5 linjer, og standard innsats er én mynt per linje. Hvis du vil satse mer kan du satse opp til 10 mynter. Mens du spiller vil du se en lysende tabell som viser deg hvor mye du har satset. Så er det bare å bestemme seg for hvor mange linjer man ønsker å satse på, krysse fingrene og la hjulene gå!

Supermeter

Jackpot6000 har en spennende bonusfunksjon som kalles supermeter. Hvis du satser 10 mynter og vinner kan du komme deg til dette spillet. Hvis 2 jokere viser seg hvor som helst på hjulene kan du finne alt fra 10 til 60 mynter.  Du står selv fritt til å velge om du vil fortsette hvis du kommer til supermeterspillet. Det kan bli mange penger hvis du viner, og ikke minst er dette spillet veldig spennende.

Spill gratis

Selv om det gjerne er billig å spille på automater kan det av og til være morsomt å spille bare for spillets skyld. Eller er du en ny spiller som gjerne vil bli kjent med spillet, funksjonene og reglene før du satser ekte penger? Uansett kan du spiller gratis på spileautomaten Jackpot6000 mange steder på Internett.  Dette er en kjempe fin måte å lære seg spillet på, bli kjent med automatene og lære seg hvordan de ulike knappene og funksjonene fungerer. Selv om du ikke kan vinne noen penger på gratis spill er det likevel veldig morsomt, og spillegleden er like stor!Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.