Gonzo’s Quest

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter5
  • Hjul20
  • Gevinstlinier5
  • Utbetaling97%
  • TypeVideo/Progressive
Spill Nå på Betsafe Casino

Bli med Gonzalo Pizzaro på jakt etter gull i El Dorado. Gonzo’s Quest tar deg med på en historisk reise basert på en sann historie om jakten på gull. Med en unik layout tar NetEntertainment deg med på en morsom spillopplevelse.

Hvordan spille Gonzo’s Quest

Her vil du ikke finne tradisjonelle spillehjul med steinblokker med fossiler av slanger og andre indianersymboler. Det betyr også at de faller på unike måter, eksploderer og oppfører seg helt annerledes enn hva vi er vant med. Dette gjør Gonzo’s Quest ekstra underholdende – i tillegg til Gonzalos kommentarer på sidelinjen. Se «paytable» for full oversikt over hvor mye hvert symbol teller når du vinner.

Spilleautomaten har tre rader og 20 innsatslinjer. Du har fem forskjellige innsatsnivåer med opptil 5 mynter per linje som tilsvarer 100 mynter til sammen i maksinnsats.

Gonzo’s Quest jackpot

Jackpotten er på 2500 mynter. Denne, i tillegg til andre gevinster kommer ofte når du spiller Gonzo’s Quest.

Spesielle symboler og funksjoner

Gonzo’s Quest har mange spesielle goder som gjør automaten så bra.

Avalanche: Når du vinner en gevinstlinje vil vinnersymbolene eksplodere og nye symboler faller den fra toppen av.

Gevinstmultiplikator: Gevinsten dobles opp til 5x med denne funksjonen. Dette fortsetter fram til du ikke lenger får en vinnerkombinasjon.

Wild symbol: Jokeren er en blokk med et spørsmåltegn. Dette symbolet kan være hvilket som helst symbol du trenger for å fullføre en vinnerlinje.

Free fall: Når tre eller flere av free fall, eller gratisspinn, symbolet kommer i en gevinstlinje får du 10 gratisspinn. Du kan få free fall på to gevinstlinjer samtidig og få hele 20 gratis runder på Gonzo’s Quest. I denne gratis bonus modus vil alle gevinster tredobles. Og ja, du kan vinner flere gratis spill mens du er i Free Fall modus.Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.