EggOMatic

  • Drevet AvNetEnt Logo
  • Karakter4.5
  • Hjul3
  • Gevinstlinier20
  • Utbetaling95%
  • Type3D slots
Eggomatic Screenshot
Spill Nå
på Vera John

EggOMatic er en av de nyeste NetEnt spilleautomatene som virkelig overrasker. Noen av de siste spilleautomatene har vært noe treige, men denne løfter Net Entertainment tilbake til toppen. Videoautomaten med intelligent animasjon leveres i glimrende kvalitet og selv introvideoen er underholdende! Denne videoautomaten holder oppmerksomheten din over lengere tid.

Slik fungerer spillet

Tross et underholdende design og ikke-typiske hjul har EggOMatic fem hjul, tre rader og 20 vinnerlinjer å tilby deg som spiller. Du har 10 innsatsnivåer og syv myntverdier å satse med. Aller mest vinner du selvfølgelig dersom du satser maks bet siden du aktiverer alle vinnerlinjer og vil høste gulleggene oftere enn om du er selektiv. Du vinner selvfølgelig på alle spillelinjer som kvalifiserer til gevinst, gjerne flere per runde.

Du spinner kyllingene i hver runde og det er mange forksjellige vinnerkombinasjoner. Men de største gevinstene rulles frem i form av gullegg på et transportbånd over de spinnende hjulene.

Transportbåndet som gir de største gevinstene

Det er en eggdispenser på høyre side av hjulene som ofte spytter ut gullegg. For at egget skal klekkes må Wild symbolet, en hane med et stort skilt, dukke opp på det båndet der egget er. For hvert spinn flytter egget seg lenger og lenger til venstre helt til det faller av og knuser. Hvert egg symboliserer en egen premie:

Spreading Wild Egg: Når dette egget faller ned i armene til hanen og klekkes blir alle symbolene rundt om til jokere og skaper en mengde vinnerkombinasjoner.

Free Spins Egg: Dette egget setter i gang gratis spinn. Hvor mange er avhengig av tallet som er markert på egget.

Når du vinner et viss antall free spin blir du tatt med til et nytt rom. I free spin modus

klekker maskinen ut nye gullegg hver runde slik at alle  rader er dekket med nye bonuser. Maskinen spytter ut nye gullegg for hvert spinn. Da jeg pøvde maskinen fikk jeg 25 gratisspinn og endte opp med å vinne 8050 mynter! Gratisspinnene fikk jeg på én runde som gjorde at jeg virkelig høstet en stor gevinst. Du kan også vinne nye frispinn i bonusrunden.

Surprise Egg: Dette egget er en overraskelse og kan inneholde forskjellige gevinster eller fri spins.

Vær oppmerksom på at dersom du forandrer innsatsnivået ditt og klikker på spin knappen, forsvinner eggene som allerede er på båndet.

Wild symboler

Disse wild symbolene, et lysende skilt som blinker “Wild” med en hane bak. Disse kan dukke opp hvor som helst og ta hvilken som helst plass. Har du aktivert alle linjer kan et wild symbol som er helt nederst på hjulet ta i mot et gullegg, og du vil høste flest mulig premier.

Som nevnt tidligere vil et gullegg med joker i seg utvide jokeren til å dekke mesteparten av spillet slik at du kan sanke inn gevinster.

Du kan vinne opptil 94,750 mynter, og forventet tilbakebetaling er på hele 96,5%!Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.