MegaJoker

  • Drevet AvNetEnt
  • Karakter4.5
  • Hjul3
  • Gevinstlinier5
  • Utbetaling99%
  • TypeKlassisk
Spill Nå
på CasinoEuro

Mega Joker er den virtuelle utgaven av den velkjente norske spilleautomaten Super Joker, spilautomaten med alle fruktene. Mega Joker har alle de samme funksjonene som forgjengeren Super Joker, forskjellen er at du kan spille MegaJoker på nett.

Spill MegaJoker på nettet hos Megajokers.com nå!

Utbetalingsprosenten er mye høyere på Mega Joker enn den noen gang var på Super Joker, med andre ord kan du vinne mer penger på nettutgaven av denne morsomme spilleautomaten. Mega Joker er en typisk klassisk spileautomat som er delt inn i to nivåer, men 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Du kan selv velge hvilke innsatsnivåer du vil sette pengene dine på, og jo mer du satser jo større er sjansen for gode gevinster!

Slik spiller du Mega Joker

Når du skal spille på spilautomaten Mega Joker må du starte med å velge hvor mange linjer du vil satse på. Standard innsats er én mynt per linje, men hvis du vil satse på den progressive jaskpoten som følger med denne automaten, eller supermetermodus, må du satse 10 mynter, 2 mynter på hver av de 5 linjene.  Mega Joker en maksimal innsats på 10 mynter, 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Hjulene på automaten er fulle av frukt, de berømte kirsebærene, og sitron, druer, vannmelon, appelsiner og plommer. For å starte spillet må du trykke på spinnknappen og la hjulene gå til de stopper. Hvis du vinner vil gevinstlinjene markedes og på skjermen kan du se beløpet. Hvis du synes spillet går litt tregt kan du aktivere raskere spinn. Da vil hjulene spinne mye raskere og hver runde vil ta deg mindre tid å fullføre.

Progressive jackpot

Mega Joker har en progressive jackpot som over kommer opp i mange tusen euro! For å vinne den progressive jackpoten må du få tre jokere på rad. Spilautomaten har en skjerm der beløpet på den progressive jackpoten hele tiden vil vises. Denne spilautomaten har to spill. Du må vinne det nederste spillet for å komme til det øverste toppspillet. I det øverste spillet må du bruke gevinsten du har vunnet i det nederste spillet for å satse deg videre.

Premier

Spilautomaten Mega Joker har 16 ulike gevinstkombinasjoner. Du kan satse fra 0,02 EUR til 200 EUR.
Gevinstene beregnes ut fra hvilke gevinstkombinasjoner du har oppnådd på gevinstlinjene du valgte før du startet spillet. Myntenes verdi og antall satsede mynter vil også være avgjørende når du kommer til beregning av gevinsten din i forhold til gevinstkombinasjonen du har oppnådd. I toppspillet kan du vinne så mye som 2000 EUR ved å ha én joker som er synlig i vinduet. Hvis du har så mye som to jokere som er synlige i vinduet kan du vinne to hemmelig premier!Copyright © 2007-2016 spilautomaten.com Alle rettigheter er reservert.